Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ VIREAD

Γυναίκα, επαγγελματίας, κάτοικος Θεσσαλονίκης, που πάσχει από την ηπατίτιδα Β΄ και η οποία έχει χάσει τα ασφαλιστικά της δικαιώματα γιατί χρωστάει στο ΤΕΒΕ και την εφορία, έχει άμεση ανάγκη από το φάρμακο VIREAD. Κάνουμε έκκληση και παρακαλούμε θερμά γιατί η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη όσους έχουν το φάρμακο VIREAD να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα 210 – 76 28 209 + 6977 747431 και egmont1937@gmail.com.

Επίσης παρακαλούνται όχι μόνο οι επαγγελματίες αλλά και οι άνεργοι όπως και κάθε πολίτης που έχει συνείδηση της απαράδεκτης πολιτικής με την οποία η κυβέρνηση και οι υποτακτικοί της αντιμετωπίζουν τους ανέργους και τον αποκλεισμό τους από το ΕΣΥ, να στείλουν μηνύματα διαμαρτυρίας στο Υπ. Υγείας, το Ιπποκράτειο Νοσοκομέιο Θεσσαλονίκης καθώς και το ΤΕΒΕ  με τα οποία να ζητούν να αποκατασταθούν πλήρως τα δικαιώματα των άνεργων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας. Να δοθεί το VIREAD στην αναφερομένη Ασθενή.     
  


 Τομέας Υγείας: Τα νέα Άουσβιτς στην  πολιτική της μαζικής εξόντωσης
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΒΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!

Γυναίκα επαγγελματίας, κάτοικος Θεσσαλονίκης,  η οποία πάσχει από την αθεράπευτη ηπατίτιδα Β΄ και που εξ αιτίας της κρίσης έμεινε μαζί με τον σύζυγό της χωρίς καμιά ασφαλιστική προστασία και χρωστάνε στην εφορία και το ΤΕΒΕ, αδυνατεί να αγοράσει το φάρμακο VIREAD για να αντιμετωπίσει τις θανάσιμες απειλές της καταραμένης ασθένειας….

Η «ευαίσθητη» Διοίκηση του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στην Θεσσαλονίκη, η οποία γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωση, έχει περιβληθεί τον μανδύα της γνωστής αναισθησίας από την οποία πάσχει το «υψηλό ήθος» του δικομματισμού και κάνει το κορόϊδο…. Αλλά και η «φωτισμένη»  Διοίκηση του ΤΕΒΕ, στην οποία κατέφυγε η ασθενής, ζητώντας την συνδρομή του ταμείου, ξεπερνώντας σε απανθρωπιά την σχολή του Άουσβιτς, αρνήθηκε να σκύψει πάνω στην τραγική κατάσταση της ασθενούς και όχι μόνο δεν ένοιωσε την ανάγκη καμιάς συνδρομής, αλλά, επί πλέον, όταν της ζητήθηκε να διευκολύνει την αποπληρωμή των οφειλών έθεσε όρους που δεν μπορούσαν να εκπληρωθούν και έτσι έδιωξαν την ασθενή αδιαφορώντας για τις συνέπειες!

Σε ποιόν κάνουν αυτά τα ναζιστικά βασανιστήρια οι ιθύνοντες του άθλιου αυτού συστήματος και της άθλιας αυτής πολιτικής; Ας γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι και οι δύο αυτοί επαγγελματίες δουλεύουν από ηλικία 18 ετών και έχουν  40 χρόνια ασφάλισης ο καθένας τους! Κανείς δεν μπορεί να τους πετά στο δρόμο. Πόσα εκατομμύρια δραχμές και πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ ασφάλιστρα κατέθεσαν όλα αυτά τα 40 χρόνια ώστε να τους αρνείσθε σήμερα τη δυνατότητα να πληρωθεί ένα φάρμακο για να σωθεί μια ζωή, που δούλευε 40 χρόνια και πλήρωνε την λούφα και την παραλλαγή που χαρακτηρίζει τις περισσότερες διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων;

Η περίπτωση που εξιστορούμε δεν είναι η μόνη, δεν αποτελεί κάποια εξαίρεση. Χιλιάδες επαγγελματίες που ήταν στην ασφάλιση επί χρόνια πολλά και κατέθεσαν για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, πετιούνται στον καιάδα της εγκατάλειψης και του θανάτου επειδή εξαιτίας της κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικέ τους συνδρομές! Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί με ποιο δικαίωμα; Τι έγιναν τα ασφάλιστρα που κατέθεταν όλο αυτό το διάστημα οι μικρομεσαίοι βιοπαλαιστές; Που πήγαν τα εκατομμύρια των ταμείων κύριοι της κυβέρνησης και του ΤΕΒΕ; Ποιοι τα φάγανε; Με ποιο δικαίωμα αρνείσαι σε ένα συνάνθρωπό σου ένα φάρμακο που είναι αναγκαίο για να κρατηθε΄λι στη ζωή. Για πέστε μας ποιός είναι σήμερα ο μισθός που παίρνουν οι Διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων και του ΤΕΒΕ; Μήπως κάποιοι από εσάς δεν είσθε εκείνοι που ενέκριναν να παίζονται στον τζόγο του χρηματιστηρίου οι συντάξεις και τα φάρμακα των ασφαλισμένων για να πλουτίζουν οι πολιτικές συμμορίες του δικομματισμού, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των άλλων αρπακτικών των χρηματιστηρίων και της οικονομικής ολιγαρχίας ;

Κύριε υπουργέ της Υγείας κύριε Διοκητά του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης και κύριοι του ΤΕΒΕ, εάν στην ασθενή, η οποία αδυνατεί να αγοράσει το Viread, που έχει ανάγκη,  δεν δώσετε άμεσα την δυνατότητα να πάρει τα φάρμακα που χρειάζεται, θα είσθε απόλυτα υπεύθυνοι για οτιδήποτε ήθελε συμβεί!

Δ. Σουλιώτης

Υπεύθυνος ΚΙΦΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.