Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Απαγόρευση προβολής σποτ του Φαρμακευτικού Συλλόγου



Εντολή της κυβέρνησης τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν προβάλλουν ούτε επί πληρωμή το σποτ του Φαρμακευτικού Συλλόγου που στρέφεται κατά της κυβέρνησης

Με μια πρωτοφανή υπουργική απόφαση, απαγορεύεται η μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη γνωστοί ραδιοφωνικοί σταθμοί συμφερόντων, έχουν αρνηθεί να μεταδόσουν τα ραδιοφωνικά σποτάκια των φαρμακοποιών, ενώ επιπλέον η κυβέρνηση, με απόφαση της την Τρίτη, απαγορεύει την ανάρτηση αφίσας στα φαρμακεία εναντίον της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ και όσων τη στηρίζουν στο Κοινοβούλιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα, σε μία πρωτοφανή πράξη φίμωσης του Δημοκρατικού λόγου, και της ελεύθερης έκφρασης πολιτικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων επιστημονικών κλάδων κ.λ.π.
Απαγορεύει με Υπουργική Απόφαση την μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό και που προφανώς «θα την βλάψει» ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Αυτή η πρωτοφανής λογοκρισία δεν έχει προηγούμενο σε μία ευνομούμενη Δημοκρατία.
Ο ΦΣΑ καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση. Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι με αυτές τις ενέργειες οι φαρμακοποιοί πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και θα δυναμώσουν τους αγώνες τους. Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές – λογοκριτές ότι οι φαρμακοποιοί θα καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση.
ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.Σ.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.