Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΟΔΗΓΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΤΩΝ 200 ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!

 

Ο ΕΟΠΥΥ διαθέτει διαδικτυακό κατάλογο των συμβεβλημένων γιατρών από τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να πληροφορούνται αν ο συγκεκριμένος γιατρός, τον οποίο θα ήθελαν να επισκεφτούν, έχει υπερβεί ή όχι το πλαφόν των 200 ασθενών το συγκεκριμένο μήνα. Υπενθυμίζουμε ότι εφ’ όσον ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ δεν έχει συμπληρώσει το πλαφόν των 200 επισκέψεων ο ασφαλισμένος εξετάζεται δωρεάν! Ο αναφερόμενος κατάλογος ΕΟΠΥΥ λειτουργεί σε «πραγματικό χρόνο» δηλ. ο ασθενής γνωρίζει κατά τον χρόνο που επισκέπτεται την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΥ, ποιος είναι εκείνη την στιγμή ο ακριβής αριθμός των ασφαλισμένων που έχει συμπληρώσει ο συγκεκριμένος γιατρός.

Η ίδια η ιστοσελίδα παρέχει επίσης πληροφορίες και για τα ραντεβού των γιατρών στο ΠΕΔΥ. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί του ΠΕΔΥ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς καμιά αμοιβή και δεν ισχύει για την περίπτωσή τους κανένα μηνιαίο πλαφόν, απλώς ορίζεται η ημέρα και η ώρα που έχουν δυνατότητα να δεχθούν τόσο τους ασφαλισμένους όσο και τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας δωρεάν.

Η ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ – ΠΕΔΥ είναι η ακόλουθη: http://www.odigostoupoliti.eu/diathesimotita-episkepseon-giatroi-eopyy-pedi. Για να την ανοίξετε πατάτε το ctrl και κάνετε κλικ πάνω στον κωδικό.

ΚΙΦΒ 
20.11.14

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.