Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 
Συνεχίζεται η καταδίωξη των άπορων της Πρόνοιας από τις εκφυλισμένες διοικήσεις και την δημοσιοϋπαλληλική διευθυντοκρατία των κρατικών νοσοκομείων.

 

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙ ΤΟΥ  Γ. ΤΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !

 

Η Καραγιάννη Αικατερίνη, άπορη με βιβλιάριο Πρόνοιας, με ένα νεφρό, με εγκεφαλικό και με λάμες στα χέρια και τα πόδια από ατύχημα, προσήλθε  στις 16/12/14 στο «ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ», για να της γράψει ο γιατρός του νοσοκομείου τα αναγκαία φάρμακα. Πήρε κ Καραγιάννη τις συνταγές πήγε στο κρατικό φαρμακείο του Λαϊκού και ζήτησε τα φάρμακα!... Εκεί ο  φαρμακοποιός ( Σουλτάτης Γεώργιος) αφού της είπε ότι το φαρμακείο δεν διαθέτει τα φάρμακα, σφράγισε τις 2 συνταγές του βιβλιαρίου Πρόνοιας και την έδιωξε λέγοντας να έλθει τον άλλο μήνα στις 15/1/2015!

 

Έδιωξαν μια γυναίκα με τόσες παθήσεις και τέτοιες βαριές συνέπειες γνωρίζοντας ότι εξ’ αιτίας της απορίας της δεν θα ήταν δυνατόν να προμηθευτεί η  ίδια τα φάρμακα, πράγμα φυσικά που έθετε σε κίνδυνο την υγεία της.  

 

Έντρομη και έκπληκτη η κ Καραγιάννη από τέτοιες εκδηλώσεις που αγγίζουν τα όρια της αποκτήνωσης και της στερούν τα φάρμακά της, που της είναι τόσο απαραίτητα, λέγεται ότι κατέφυγε γεμάτη παράπονο και οργή στην πρωινή εκπομπή 8-10 του κ. Τράγκα στο REAL FM, αναζητώντας εναγωνίως μια αυθεντική και ειλικρινή απάντηση ώστε να μάθει αν αυτοί που της αρνήθηκαν τα φάρμακα και τα νόμιμα δικαιώματά της ήταν ό όχι κομμουνιστές!.... Για το θέμα αυτό η κ. Αικατερίνη ήταν βαθιά ανήσυχη… Όταν όμως ο κ. Τράγκας την καθησύχασε και της είπε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και την διαβεβαίωσε ότι δεν πρέπει να φοβάται, ότι όλοι αυτοί είναι Εθνικόφρονες, ανήκουν στην αστική τάξη είναι με τον νεοφιλελευθερισμό και το μεγάλο κεφάλαιο, ότι οι ίδιοι έχουν πολλά λεφτά και δουλεύουν για την Ελλάδα κλπ, τότε η κ. Αικατερίνη έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης και έβαλε  τα κλάματα γεμάτη ευγνωμοσύνη προς τον θεό αλλά και τον Τράγκα, που με την άμεση και ειλικρινή ενημέρωσή της, την γλύτωσε από τον εφιάλτη των κομμουνιστών…..

 

ΚΙΦΒ

7.1.2015  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.