Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΦΡΑΝΤΖ ΛΟΜΠΟΥΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ


Ανακοίνωση



Η συνεισφορά του Γερμανού φίλου και συναγωνιστή Φράντς Λόμπους  συνεχίζεται! Όπως και τις προηγούμενες χρονιές ο Φράντς στις 13 Νοεμβρίου αφιέρωσε τον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2016, στους αγώνες του ελληνικού λαού, στην ενίσχυση του μετώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στην στήριξη του έργου ΚΙΦΒ.



Η οικονομική ανταπόκριση στην Μαραθώνια διαδρομή του Φρ. Λόμπους του 2016, όχι μόνο από Έλληνες και Γερμανούς αλλά και συναγωνιστές από άλλες χώρες, υπήρξε μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, συγκεντρώνοντας συνολικά 1.900,00 ευρώ, τα οποία παράδωσε στο ΚΙΦΒ για την οικονομική στήριξή του και την αγορά φαρμάκων για τους άνεργους και άπορους ανασφάλιστους.



Χαιρετίζουμε την αφοσίωση του συναγωνιστή Φράντς Λόμπους στο μέτωπο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όχι μόνο για την στήριξη που δίνει στο ΚΙΦΒ για να συνεχίσει το έργο του, αλλά γιατί πριν από όλα συμβολίζει και αναδεικνύει την μεγάλη αξία της διεθνούς αλληλεγγύης μεταξύ των λαών και της εργατικής τάξης όλου του κόσμου, στον αγώνα τους κατά της αδικίας, της ανεργίας και της πείνας και την κατάκτηση μιας άλλης κοινωνίας, Δικαιοσύνης και Κοινωνικής Ισότητας, αληθινής Δημοκρατίας και Ελευθερίας!



Με τον αγώνα του ο ελληνικός λαός θα ανατρέψει τις μισητές και αντιλαϊκές πολιτικές του χρέους, των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων καθώς και τις αντιδραστικές και απάνθρωπες πολιτικές της Ε.Ε, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, των πολέμων, της κυριαρχίας, της υποδούλωσης και της δυστυχίας των λαών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.